Dan Bizerian’s beweringen over zijn succes met crypto worden steeds meer in twijfel getrokken

0
192

De market van crypto currency heeft het de laatste tijd wat moeilijk vanwege aankondigingen van Google en Twitter die advertenties hiervan steeds meer bannen, omdat het volgens hen mogelijkheden biedt aan oplichters die misbruik maken van de minder geïnformeerden.

Eén crypto investeerder die beweert helemaal geïnformeerd te zijn en de beste timing van allemaal te hebben als het gaat om het kopen en verkopen van de online munteenheid, is niemand minder dan het Instagram fenomeen en professioneel pokerspeler Dan Bilzerian. De bekende hedonist heeft hierover opgeschept op Twitter, waar Dan Bilzerian onderhand meer dan anderhalf miljoen volgers heeft.

Onlangs had Dan Bilzerian gepost over dat hij op het perfecte moment zijn crypto op internet had verkocht, waardoor hij daar immense voordeel uit heeft gehaald. Nu verwacht Dan Bilzerian dat het binnenkort weer goedkoper wordt en hij weer zal gaan ivnesteren. Hij lijkt enorm gepassioneerd over deze nieuwe “hobby” en alle dynamiek en spanning die erbij komt kijken. De crypte munteenheid is immers zeer bewegelijk en haast onvoorspelbaar.
Toen Dan Bilzerian besloot mee te doen aan de crypto gekte, stond de waarde van Bitcoin iets hoger dan 1000 dollar voor een bepaalde tijd in december. Op dit moment staat de prijs van CoinDesk op 7,500 dollar.

Het is niet helemaal onmogelijk dat Dan Bilzerian inderdaad precies op het juist emoment Bitcoins heeft ingekocht en verkocht gezien de omstandigheden. Zelfs als je nu Bitcoins nog verkoopt kun je daar profijt uit halen. Het zit hem vooral in dat datum wanneer Dan Bilzerian besloot aan zijn volgers op te scheppen over hoe perfect zijn timing wel niet was. Zijn berichtgeving was namelijk behoorlijk veel later. Zouden zijn sceptici een punt hebben als ze het gevoel hebben dat Dan Bilzerian vooral goed is in het verkondigen van sterke verhalen?

Wil je op de hoogte blijven van de leukste trends en ontwikkelingen en ook nog eens kans maken op leuke prijzen? Meld je dan nu aan op onze nieuwsbrief!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)